ACTIVITEITEN - samenwonen en trouwen

Samenwonen, trouwen of geregistreerd partnerschap?
Er zijn verschillende samenlevingsvormen. Elke vorm heeft zijn eigen gevolgen. We bespreken die graag met u. Vraagt u zich wellicht af wat de gevolgen zijn van het nieuwe huwelijksvermogensrecht?

Kinderen
Hoe kunt u de financiële zorg voor kinderen goed regelen? Welke voorzieningen kunt u treffen voor de situatie dat u vroegtijdig zou komen te overlijden?

Woning
De koop van een woning is één van de grootste aankopen in uw leven. Het is belangrijk dat u alles goed regelt, zodat u (achteraf ) niet voor verrassingen komt te staan. Denk aan de financiering, de verzekeringen, maar ook aan het zorgvuldig vastleggen van een eventuele investering vanuit privévermogen.

Onderneming
Kiest u voor een eenmanszaak, een V.O.F. of een B.V.? Hoe beschermt u uw partner en uw gezin tegen eventuele schuldeisers?

Pensioen
Hoe is uw pensioen opgebouwd en hoe ziet uw oude dag eruit? Welk inkomen en vermogen heeft u als u stopt met werken? Wilt u hiervoor een financiële planning maken?

Wilt u één van deze vragen graag bespreken? Vindt u het fijn wanneer een team van verschillende professionals adviseert over uw situatie, of is advies ontvangen van één van onze specialisten afdoende? Neem gerust contact op. We zullen u graag helpen.

FAMILIERECHT

ERFRECHT

HET FAMILIETEAM

mr Philine Krans
advocaat-mediator familierecht
mr. Ingeborg Sandig
psycholoog family mediator NIP/jurist
mr. Anne-Marieke van Lokven
advocaat-mediator familierecht
mr. IJvonne de Jong
kandidaat-notaris/estate planner
mr. Mynke Warnink
advocaat-mediator erfrecht & familierecht
mr. Ilse van Meeteren
advocaat-mediator familierecht
drs. Sabine van Hulst
FFP financieel planner